Altijd het laatste kenteken als eerste online

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 Stemmen)

 

Een trekhaak voor uw auto kopen betekent kiezen voor gemak en vrijheid. Of u nu plannen heeft voor een weekendje weg met de caravan, een fietstocht op locatie, of u hebt gewoon extra bagageruimte nodig; een trekhaak opent nieuwe mogelijkheden. Trekhaakcentrum begrijpt dit als geen ander. Met onze uitgebreide ervaring, waarin we al meer dan 125.000 klanten blij hebben gemaakt, weten we precies wat u nodig heeft. Onze trekhaakconfigurator leidt u eenvoudig door het proces om de perfecte trekhaak voor uw auto te vinden. Vrijheid begint hier, met een eenvoudige stap die uw leven verandert.

Een trekhaak biedt niet alleen de basis voor avonturen; het is een upgrade voor uw auto die het dagelijks leven vergemakkelijkt. Bij Trekhaakcentrum staan we klaar om die upgrade te realiseren. Van het eerste contact tot de uiteindelijke montage, u wordt begeleid door experts die begrijpen dat een trekhaak meer is dan een toevoeging. Het is een essentieel onderdeel van uw voertuig dat staat voor de vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. Met een breed assortiment aan trekhaken en een landelijk dekkend netwerk van specialisten zorgen we ervoor dat u snel en deskundig geholpen wordt. Trekhaak kopen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Trekhaak kopen: Vrijheid en flexibiliteit op vier wielen

Trekhaak kopen betekent kiezen voor onbegrensde mogelijkheden. Of u nu een fervent kampeerder bent, een fietsliefhebber, of gewoon extra bagage wilt kunnen vervoeren; een trekhaak maakt het allemaal mogelijk. Bij Trekhaakcentrum begrijpen we dat de keuze voor een trekhaak persoonlijk is. Daarom bieden we niet alleen standaard trekhaken aan, maar ook maatwerk oplossingen voor nagenoeg elk voertuig. Of u nu een klassieke sedan rijdt, een moderne SUV, of zelfs een elektrische auto, wij hebben de perfecte trekhaak voor uw situatie.

Bij de aankoop van een trekhaak zijn er verschillende overwegingen. Gaat u voor een vaste trekhaak, of is een afneembare variant beter geschikt voor uw behoeften? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt. En met onze trekhaakconfigurator is het vinden van de juiste trekhaak simpeler dan ooit. Voer eenvoudig uw kenteken in, en wij doen de rest. Bij Trekhaakcentrum is een trekhaak kopen een zorgeloze ervaring.Trekhaak: Het startpunt van uw avontuur

Trekhaak staat symbool voor avontuur, vrijheid en de mogelijkheid om meer uit uw auto te halen. Het is het beginpunt van elke reis, of u nu naar de bergen trekt voor een weekje skiën, of de lokale wateren verkent met uw kajak. Een trekhaak transformeert uw voertuig in een veelzijdige reispartner, klaar voor elke uitdaging. Bij Trekhaakcentrum hebben we een passie voor avontuur en begrijpen we de behoeften van onze klanten. Daarom bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan trekhaken; we bieden ook deskundig advies en een vlekkeloze montage service.

Onze expertise in trekhaken zorgt ervoor dat we voor elk voertuig een passende oplossing bieden. Van de selectie tot de installatie, bij Trekhaakcentrum zorgen we voor een naadloze ervaring. En omdat we weten dat uw tijd kostbaar is, bieden we een leenauto service tijdens de montage. Zo mist u geen moment van uw drukke schema.

3.8235294117647 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (34 Stemmen)

Kentekenserie 2015De drie letters in het midden van het kenteken hebben vanaf vandaag plaats gemaakt voor 3 cijfers. Het nieuwe kenteken voor personenauto’s, sitecode 9, is begonnen met GB-001-B.

De kentekenlol is hiermee klaar. Geen NSB, PSV, XXX, KKK, GFT of KGB meer. Alhoewel de foutste combinaties met NSB wel zijn omgewisseld. Sitecode 7 is begonnen op 19-05-2008 met kenteken 01-GBB-1. Op 05-03-2013 is sitecode 8 gestart met kenteken 1-KBB-00 en is 2 jaar later geëindigd met 8-ZVK-67.

Kentekenfanaten voorspelden dat eind april de nieuwe kentekenreeks van start zou zijn gegaan. Maar de RDW heeft besloten eerder te stoppen met de oude reeks om autoverkopen niet te beïnvloeden. Wanneer we dicht tegen een nieuwe kentekenreeks aan hikken wacht men vaak totdat de nieuwe kentekenreeks uitgerold word. De gedachte is doorgaans dat de auto dan meer waarde behoud. Een fabeltje! Kentekenfreaks wachten met de aankoop van een nieuwe auto omdat ze de nieuwe platen juist mooi vinden.

Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu heeft vandaag het eerste nieuwe kenteken GB-001-B uitgereikt aan Babette van Veen. Het nieuwe kenteken komt op een Kia Rio die Autohaag Zeeuw, in samenwerking met KIA Motors Nederland, kosteloos beschikbaar heeft gesteld aan Stichting Het Vergeten Kind.

De nieuwe kentekenserie, sitecode 9, zal volgens de RDW ongeveer 5 jaar mee gaan. De nieuwe cijfer-lettercombinatie levert 2,8 miljoen kentekencombinaties op.

Check het laatst uitgegeven kenteken.

4.55 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (10 Stemmen)

rdwWil je een auto kopen dan is het verstandig om eerst het een en het ander te lezen en je te laten informeren bij de rijksdienst voor wegverkeer. Ben je van plan om een tweedehands auto te kopen dan wil je wel zeker weten of je een eerlijke auto koopt wanneer je eerst bij de rijksdienst voor wegverkeer informatie opvraagt over de desbetreffende auto dan ben je al een stuk zekerder van je zaak. Ook is het zo, dat wanneer je een auto aanschaft bij een garage die is aangesloten bij de rijksdienst voor wegverkeer de kans dat je een gestolen of omgekatte auto koopt een stuk kleiner is. Als later blijkt dat het toch zo is dan zul je als koper meer beschermd zijn. Ben je van plan om je auto een tijdje niet te gebruiken dan ben je nog wel verplicht om de verzekering en de belasting te betalen als je dat niet wilt dan is er de mogelijkheid om deze beide stop te zetten, wat men schorsen noemt. Hiervoor moet je dan wel naar de rijksdienst voor wegverkeer. Bij de rijksdienst voor wegverkeer kun je op verschillende manieren de auto laten schorsen bijvoorbeeld online via de website of bij het PostNL postkantoor.

Wanneer je een ongeluk hebt gehad en je hebt zoveel schade dat de politie je kenteken in beslag neemt dan wordt dit bij de rijksdienst voor wegverkeer geregistreerd en is het kenteken ongeldig. Je ontvangt hier altijd een brief over van de rijksdienst voor wegverkeer. Als je weer een nieuw kenteken wilt ontvangen dan moet je eerst het voertuig laten repareren en laten keuren bij de rijksdienst voor wegverkeer eerder mag het voertuig niet op de weg. Je kunt het voertuig waarmee je rijdt ook laten keuren bij de rijksdienst voor wegverkeer.

3.40625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (16 Stemmen)

duplicaatcode kentekenHeb je een kenteken bijvoorbeeld van een auto en je bent hiervan het kentekenbewijs verloren dan kun je hiervoor gemakkelijk een nieuw kenteken aanvragen dat kun je bijvoorbeeld al online doen. Wanneer je een nieuw kentekenbewijs moet aanvragen voor het kenteken van het voertuig moet je wel zorgen dat het voertuig waarvoor het kenteken wordt aangevraagd op jouw naam staat. Er zijn ook voertuigen waarvoor je geen vervangend kenteken aan kunt vragen bijvoorbeeld voor een snelle motorboot ook kun je geen kenteken aanvragen als je een voertuig hebt gekocht via de Domeinen of via een gerechtsdeurwaarder en belastingdienst. Een kenteken online aanvragen van een handelskenteken of een voorlopig kenteken maar ook voor een eendagskenteken is niet mogelijk hiervoor dien je eerst telefonisch contact op te nemen met de RDW klantenservice. Heb je een vervangend kentekenbewijs aangevraagd voor het kenteken van een voertuig dan stuurt het RDW het kentekenbewijs altijd naar de persoon die het voertuig op naam heeft staan. Na afgifte van een vervangend kentekenbewijs van een kenteken kun je de oude delen van het kenteken het beste vernietigen dit om verwarring te voorkomen.

Heb je een kenteken dan moet je ook een kentekenbewijs hebben. Wanneer je een kenteken hebt ontvangen moet je goed opletten dat je al de delen hebt die bij het kentekenbewijs horen. Je moet namelijk drie delen hebben onder andere deel 1A het zogenaamde voertuigbewijs deel 1B het tenaamstellingsbewijs en deel 11 het overschrijvingsbewijs. Wanneer de politie naar het kentekenbewijs vraagt voor het kenteken dat bij het voertuig hoort moet je in ieder geval deel 1A en deel 1B bij je hebben als je met de auto rijdt.

Deze website maakt gebruik van cookies bekijk ons cookiebeleid