Altijd het laatste kenteken als eerste online

4.65 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (10 Stemmen)

laatste-kenteken-nieuwe-kenteken1De eerste kenteken combinatie die op volgorde van afgifte werd afgegeven was in 1951 zodat je van toen af aan kon zien aan het kenteken hoe oud het voertuig was. De eerste kenteken combinatie was nd-00-01. Het uitgeven ervan ging zo snel, dat er in 1965 al moest worden begonnen met een nieuwe kenteken combinatie. In 1978 kreeg je een ander kleur nummerbord samen met een nieuwe kenteken combinatie. In 1991 kreeg je weer een andere kenteken combinatie. In 2008 was de kenteken combinatie van twee letters en nog eens twee letters en twee cijfers uitgeput en kwam de eerste kenteken combinatie met drie letters in de midden. Je zult zien dat bij een kenteken combinatie met drie letters in het midden geen klinkers worden gebruikt en ook de letter y zal hier niet in voorkomen dat komt omdat bij gebruik van klinkers de kans bestaat dat er woorden in voor komen die onaanvaardbaar of kwetsend gevonden kunnen worden. Het laatste nieuwe kenteken, 1-KBB-00, welke is uitgereikt op 5 maart 2013 door Algemeen directeur RDW Johan Hakkenberg aan Robert-Jan Vermeulen, adjunct directeur van kinderrechtenorganisatie Save the Children is het laatste nieuwe kenteken. De serie zal ongeveer 2 jaar meegaan. Dit komt mede doordat alleen de beginletters K, S, T, X en Z gebruikt gaan worden. De overige medeklinkers zijn al in gebruik voor exportkentekens en bromfietsen.

Reacties   

0 #2 size d push up bra 01-06-2017 07:12
Hi, all the time i used to check weblog posts here in the early
hours in the break of day, because i like to find out
more and more.

Also visit my web blog - size d push up bra: http://iphigenia493.typepad.com/blog/2011/09/push-up-bras-wholesale-bras-that-breathe-comfort.html
Citeer
+7 #1 R. Soerioroseno 13-11-2016 07:13
Op een kentekenplaat passen bij toepassing van de huidige karaktergrootte acht karakters/tekens. Om de zoveel jaar moet de karaktercombinatie veranderd worden, omdat er geen unieke combinaties mogelijk meer zijn. Het is toch veel praktischer om voor elk individu een (vrij gekozen) combinatie te kiezen die voor het leven persoonsgebonden is?!! Als voorbeeld voor Nederlanders misschien het eerste gedeelte van het BSN-nummer.
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Deze website maakt gebruik van cookies bekijk ons cookiebeleid